Et trygt sted
for minnene dine.

Google Foto er et oppbevaringssted for alle bildene og videoene dine – automatisk organisert og enkelt å dele. Vi investerer i avansert sikkerhet og enkle personverninnstillinger slik at du kan lagre og dele bildene dine på en trygg måte.

Alle måtene Google Foto holder minnene dine trygge på.
Hold minnene dine trygge
Vi driver en av de mest avanserte infrastrukturene for sikkerhet med alt fra spesialutviklede datasentre til transkontinentale fiberoptiske kabler som hele tiden overvåkes for å holde minnene dine trygge.

Sikker lagring

Google-tjenestene er hele tiden beskyttet av verdens mest avanserte infrastruktur for sikkerhet. Denne innebygde sikkerheten oppdager og bidrar til å forhindre nettrusler, så du kan være sikker på at personopplysningene dine er trygge.

Kryptering

Kryptering holder dataene private og sikre når de overføres. Når du lagrer bildene dine, overføres dataene du oppretter, mellom enheten din, Google-tjenestene og datasentrene våre. Vi beskytter disse dataene med flere sikkerhetslag, inkludert bransjeledende krypteringsteknologi som HTTPS og kryptering av inaktive data.

Ansvarlig behandling av data
Folk ser og bruker bildene sine i forskjellige apper og på forskjellige enheter. Vi jobber med å gjøre det enklere for deg å gjøre mer med bildene du tar. Denne utviklingen må omfatte andre apper og nettfunksjoner enn Google Foto-appen og -nettfunksjonen på en ansvarlig måte.

Ansiktsgruppering

Ansiktsgruppering grupperer ansikter som ligner, og sorterer dem for deg. På den måten blir det enkelt for deg å søke etter og administrere bildene dine. Ansiktsgrupper og -etiketter er bare synlige for deg. Du velger om ansiktsgruppering skal være av eller på. Hvis du slår det av, slettes ansiktsgrupper fra kontoen din. Vi gjør ikke teknologi for ansiktsgjenkjenning til generelle formål kommersielt tilgjengelig.

Partnerprogram

Vi samarbeider med partnere og utviklere som bruker Google Foto-API-en til å lage meningsfylte integreringer som gjør Google Foto bedre. Partnerne vi jobber med, må følge retningslinjene våre, og får ikke tilgang til data uten tillatelse fra deg.

Du har kontrollen.
Data gjør Google Foto nyttigere og mer relevant, men vi ønsker å gi deg kontroll over opplevelsen. Vi har integrert enkle verktøy i produktet som gir deg kontroll til å velge innstillingene som passer for deg.

Selektiv sikkerhetskopiering

Du kan velge å sikkerhetskopiere alle bildene og videoene dine til Google Foto, eller bare sikkerhetskopiere de bildene du vil lagre, til Google-kontoen din.

Minner

Gjenopplev de beste minnene dine i en egen, privat visning. Du kan velge å ikke se minner av bestemte personer eller tidsperioder. Du kan også velge å slå denne funksjonen helt av.

Kartvisning

Se bildene dine basert på sted på et interaktivt kart som bare du kan se. Denne kartvisningen opprettes med posisjonsdata som er lagret i Google-kontoen din. Du kan endre og fjerne posisjonsinformasjonen som brukes til å opprette kartet på photos.google.com. Hvis du ikke ønsker at bildene dine skal organiseres i en slik kartvisning, kan du slå av posisjonsloggen og posisjonsdata i kameraappen.

Google Assistent

Be Google-assistenten om å finne, vise eller dele bilder. I Assistent-innstillingene kan du velge hva du vil skal vises og deles fra Assistent-enhetene dine, for eksempel Google Nest Hub eller Android-telefoner. Du kan bruke enhetsinnstillingene i Home-appen til å velge ut og kontrollere hvilke bilder som vises på bestemte smartskjermer eller enheter som er tilkoblet via casting.

Sikker deling
Du bestemmer hvem du deler minnene dine med, enten det er ett bilde eller et helt album. Med enkle og sikre kontroller kan du dele innholdet med bestemte personer, eller dele det med flere via linker som kan deles.

Albumdeling

Når du deler album, er standardalternativet å dele det med en bestemt person eller personer via vedkommendes Google-konto. Dette gir deg mer kontroll over hvem som legges til albumet. Du har fortsatt mulighet til å dele via linker. Dette gjør det enklere å dele bilder med noen som ikke bruker Google Foto eller ikke har Google-konto. Du kan oppdatere delingsinnstillingene til albumene dine når som helst, og du kan styre hvem som har tilgang til albumene.

Direktedeling

Når du deler enkeltvise bilder og videoer, kan du velge å legge dem til i aktive, private samtaler i appen.

Delingsaktivitet

Alt du har delt via Google Foto, er samlet på ett sted, slik at du kan finne alle minnene du har med familie og venner.

Beskytt bildene dine med gratis lagring i Google Foto.
Utforsk
Google Foto.
Finn ut hvordan sikkerhet er innebygd
i alle produktene våre.