Varen dom
za življenjske spomine.

Google Foto je dom za vse vaše fotografije in videoposnetke, ki so samodejno organizirani in jih je mogoče preprosto deliti z drugimi. Vlagamo v napredno varnostno infrastrukturo in preproste nastavitve zasebnosti, da lahko varno hranite in delite spomine.

Vsi načini, na katere vam Google Foto pomaga poskrbeti, da spomini ostanejo na varnem.
Skrb za varnost spominov
Upravljamo eno najnaprednejših varnostnih infrastruktur, ki vključuje vse od podatkovnih središč po meri do čezcelinskih optičnih kablov, ki jih nenehno nadzorujemo, da so vaši spomini na varnem.

Varna shramba

Nenehna varnost Googlovih storitev je zagotovljena z najnaprednejšo varnostno infrastrukturo na svetu. S to vgrajeno zaščito je omogočeno zaznavanje in preprečevanje spletnih groženj, tako da ste lahko povsem brez skrbi glede varnosti osebnih podatkov.

Šifriranje

S šifriranjem sta zagotovljeni zasebnost in varnost podatkov med prenašanjem. Pri shranjevanju fotografij se podatki, ki jih ustvarite, prenašajo med napravo, Googlovimi storitvami in našimi podatkovnimi središči. Varnost teh podatkov zagotavljamo z uporabo več varnostnih ravni, vključno z vodilnimi tehnologijami šifriranja, kot sta HTTPS in šifriranje v mirovanju.

Odgovorno ravnanje s podatki
Ljudje uporabljajo fotografije različno v različnih aplikacijah in napravah. Ob tem, ko si prizadevamo, da bi vam omogočili, da bi lahko s fotografijami, ki jih posnamete, čim preprosteje opravili več, menimo, da bi se moral ta duh priročnosti na odgovoren način razširiti onkraj aplikacije Google Foto in spletne izkušnje.

Razvrščanje obrazov v skupine

Funkcija razvrščanja obrazov v skupine omogoča samodejno združevanje podobnih obrazov in njihovo razvrščanje, s tem pa tudi lažje iskanje in upravljanje fotografij. Skupine in oznake obrazov so vidne samo vam. Vi določate, ali bo razvrščanje obrazov v skupine vklopljeno ali izklopljeno; če ga izklopite, bodo skupine obrazov izbrisane iz računa. Tehnologije za prepoznavanje obrazov za splošne namene ne dajemo na voljo za komercialno uporabo. Več o tem.

Partnerski program

Tesno sodelujemo s partnerji in razvijalci, ki uporabljajo API za Google Foto, ker si prizadevamo zagotoviti, da razvijajo pomembne integracije, ki prispevajo k izboljšanju vaše izkušnje z Googlom Foto. Partnerji, s katerimi sodelujemo, morajo pri delu upoštevati naše pravilnike in brez vašega dovoljenja ne smejo dostopati do nobenih podatkov.

Nadzor je v vaših rokah
Zaradi podatkov je storitev Google Foto uporabnejša in ustreznejša, vendar želimo omogočiti, da bi imeli vi nadzor nad izkušnjo. V izdelek smo vgradili preprosta orodja, ki vam omogočajo nadzor in izbiro pravšnjih nastavitev.

Izbirno varnostno kopiranje

Izbirate lahko med varnostnim kopiranjem fotografij in videoposnetkov v Google Foto ali izbirnim varnostnim kopiranjem samo tistih fotografij, ki jih želite shraniti v račun Google.

Spomini

Podoživite najboljše trenutke z zasebnim prikazom. Onemogočite lahko prikaz spominov nekaterih oseb ali časovnih obdobij, prav tako pa lahko v celoti onemogočite to funkcijo.

Pogled zemljevida

Na interaktivnem zemljevidu, ki je viden samo vam, si oglejte fotografije razvrščene glede na lokacijo. Ta pogled zemljevida je popolnjen z lokacijskimi podatki, shranjenimi v računu Google. Lokacijske podatke, s katerimi je popolnjen zemljevid, lahko uredite in odstranite na photos.google.com. Če ne želite, da bi bile prihodnje fotografije razvrščene v pogledu zemljevida, lahko v aplikaciji za fotografiranje izklopite zgodovino lokacij in lokacijske podatke.

Pomočnik Google

Naročite Pomočniku Google, da vam pomaga poiskati, prikazati ali deliti fotografije. V nastavitvah Pomočnika lahko izberete, kaj želite prikazati in deliti v napravah s Pomočnikom, kot so Google Nest Hub in vsi telefoni Android. Če želite izbrati in nadzirati, katere fotografije se bodo prikazale na določenih pametnih zaslonih ali napravah s tehnologijo za predvajanje, lahko uporabite nastavitve za posamezno napravo v aplikaciji Home.

Varno deljenje
Ne glede na to, ali gre za posamezno fotografijo ali celoten album – vi nadzirate, s kom delite spomine. Preprosti in varni kontrolniki omogočajo, da vsebino delite s posameznimi osebami ali uporabite povezavo za deljenje, s katero vsebino delite s širšim krogom oseb.

Deljenje albumov

Pri deljenju albuma je na voljo privzeta možnost deljenja s posamezno osebo ali osebami prek njihovih računov Google. Tako imate več nadzora nad tem, kdo je dodan albumu. Še vedno imate možnost deljenja prek povezave, kar olajša deljenje fotografij s tistimi, ki ne uporabljajo Googla Foto ali nimajo računa Google. Nastavitve deljenja albumov lahko kadar koli posodobite in nadzirate, kdo ima dostop do posameznega albuma.

Neposredno deljenje

Ko delite enkratne fotografije in videoposnetke, imate možnost, da jih dodate v zasebni pogovor v aplikaciji, ki poteka.

Deljenje dejavnosti

Vse, kar ste delili z Googlom Foto, je na voljo na enem mestu, tako da lahko najdete vse trenutke, ki ste jih delili s prijatelji in sorodniki.

Zaščitite fotografije z brezplačno shrambo v Googlu Foto.
Raziščite
Google Foto.
Več o varnosti,
vgrajeni v naših izdelkih.