Een veilige plek
voor je herinneringen.

Google Foto's is de plek voor al je foto's en video's. Je foto's en video's worden automatisch ingedeeld en zijn makkelijk te delen. Dankzij onze geavanceerde beveiligingsinfrastructuur en gebruiksvriendelijke privacyopties kun je je herinneringen veiliger opslaan en delen.

Alle manieren waarop je je herinneringen veilig kunt bewaren met Google Foto's.
Een veilige plek voor je herinneringen
Je kunt je herinneringen veiliger beveiligen dankzij onze geavanceerde beveiligingsinfrastructuur, met speciaal ontworpen datacenters en transcontinentale glasvezelkabels die continu gecontroleerd worden.

Beveiligde opslag

Google-services worden continu beschermd door de meest geavanceerde beveiligingsinfrastructuur ter wereld. Deze ingebouwde beveiliging detecteert en voorkomt online dreigingen. Zo weet je zeker dat je persoonlijke informatie beschermd wordt.

Versleuteling

Versleuteling houdt gegevens privé en beschermd wanneer ze onderweg zijn. Als je je foto's opslaat, worden de gegevens uitgewisseld tussen je apparaat, Google-services en onze datacenters. Deze gegevens beschermen we met meerdere beveiligingslagen, waaronder toonaangevende versleutelingstechnologieën zoals HTTPS en versleuteling van gegevens 'at rest'.

Verantwoord omgaan met gegevens
Mensen gebruiken hun foto's in verschillende apps en op meerdere apparaten. Wij maken het je makkelijk om meer te doen met de foto's die je maakt en gaan ook buiten de Google Foto's-app en -webtoepassing verantwoord met je foto's om.

Gezichtsgroepering

Met Gezichtsgroepering worden vergelijkbare gezichten automatisch bij elkaar geplaatst en gesorteerd, zodat je je foto's gemakkelijk kunt vinden en beheren. Gezichtsgroepen en labels zijn alleen zichtbaar voor jou. Jij bepaalt of gezichtsgroepering is in- of uitgeschakeld. Als je deze functie uitschakelt, worden gezichtsgroepen van je account verwijderd. We stellen de gezichtsherkenningstechnologie niet commercieel beschikbaar voor algemene doeleinden.

Partnerprogramma

We werken nauw samen met partners en ontwikkelaars die de Google Foto's-API gebruiken. Dit doen we om ervoor te zorgen dat ze relevante integraties ontwikkelen die je nog meer plezier geven van Google Foto's. De partners met wie we samenwerken, moeten aan ons beleid voldoen en hebben geen toegang tot gegevens zonder je toestemming.

Jou aan het roer zetten
Door je gegevens te gebruiken, kunnen we Google Foto's nuttiger en relevanter maken. Maar we willen dat jij er de controle over hebt. Ons product bevat gebruiksvriendelijke tools die jou de controle geven zodat je de instellingen kunt kiezen die bij je passen.

Selectieve back-up

Je kunt ervoor kiezen in Google Foto's een back-up van je foto's en video's te maken of een selectieve back-up te maken van foto's die je wilt opslaan in je Google-account.

Herinneringen

Beleef je beste momenten opnieuw. Je kunt je afmelden voor herinneringen van bepaalde mensen of perioden, of deze functie helemaal uitschakelen. Indien ingeschakeld, kan alleen jij deze herinneringen zien.

Kaartweergave

Bekijk je foto's per locatie op een interactieve kaart die alleen jij kunt zien. Deze kaartweergave is ingevuld met locatiegegevens die in je Google-account zijn opgeslagen. Op photos.google.com. kun je de locatiegegevens bewerken en verwijderen die voor het invullen van de kaart zijn gebruikt. Als je niet wilt dat je toekomstige foto's op deze kaart worden weergegeven, schakel je de locatiegeschiedenis en locatiegegevens uit in je camera-app.

De Google Assistent

Je kunt de Google Assistant vragen je te helpen foto's te vinden, te tonen of te delen. In de instellingen voor de Assistent kun je kiezen wat je wilt weergeven en delen vanaf je Assistent-apparaten, zoals de Google Nest Hub of een Android-telefoon. Gebruik de instellingen in de Home-app van afzonderlijke apparaten om aan te geven welke foto's je op specifieke smartdisplays wilt weergeven.

Veilig delen
Jij bepaalt met wie je je herinneringen deelt, zoals afzonderlijke foto's of hele albums. Met makkelijke en veilige opties deel je je content met specifieke mensen of gebruik je een deelbare link om je content breder te delen.

Album delen

Wanneer je een album deelt, wordt dit standaard via het Google-account van die persoon (of personen) gedeeld. Zo heb je meer controle over wie je aan het album toevoegt. Je kunt albums ook nog steeds via een link delen, zodat je makkelijk foto's kunt delen met mensen die Google Foto's niet gebruiken of geen Google-account hebben. Je kunt de instellingen voor het delen van je albums op elk moment wijzigen en bepalen wie toegang heeft tot elk album.

Rechtstreeks delen

Als je foto's en video's eenmalig wilt delen, voeg je ze toe aan een lopend privégesprek in de app.

Activiteit delen

Alles wat je via Google Foto's deelt, bevindt zich op één plek. Zo kun je makkelijk alle momenten vinden die je met vrienden en familie hebt gedeeld.

Bescherm je foto's met gratis opslag in Google Foto's.
Verken
Google Foto's.
Meer informatie over hoe veiligheid is
ingebouwd in elk product dat we maken.