Biztos helyen
őrizheti életének fontos pillanatait

A Google Fotók rendszerében az összes fotóját és videóját automatikusan rendszerezve, egyszerűen megosztható módon tárolhatja. A fejlett biztonsági infrastruktúrának és az egyszerűen használható adatvédelmi beállításoknak köszönhetően Ön biztonságosan tárolhatja és oszthatja meg az emlékeit.

Milyen módokon gondoskodik a Google Fotók az emlékek biztonságáról?
Az emlékek biztonságos tárolása
A világ egyik legfejlettebb biztonsági infrastruktúráját működtetjük, amelybe beletartoznak például az egyedi kialakítású adatközpontok és a transzkontinentális optikai szálas kábelek. Ezeket folyamatosan ellenőrzés alatt tartjuk, hogy emlékeinek biztonságos tárhelyet nyújthassunk.

Biztonságos tárolás

A Google szolgáltatásait folyamatosan a világ egyik legfejlettebb biztonsági infrastruktúrája védi. Ez a beépített biztonsági rendszer észleli és segít megelőzni az online fenyegetéseket, így Ön biztos lehet abban, hogy személyes adatai biztonságban vannak.

Titkosítás

A titkosítás megőrzi az adatok magánjellegét és biztonságát átvitel közben. Amikor tárolja fotóit, az Ön által létrehozott adatok az eszköz, a Google szolgáltatásai és adatközpontjai között mozognak. Ezeket az adatokat több biztonsági réteggel védjük, így például olyan vezető titkosítási technológiai megoldásokkal, mint a HTTPS-sel és a nyugalmi állapotban történő titkosítással.

Felelős adatkezelés
Az emberek különböző alkalmazásokban és eszközökön végeznek műveleteket a fotóikon. Mivel azon dolgozunk, hogy a felhasználók elkészített fotóikon minél egyszerűbben tudjanak minél több műveletet elvégezni, ezért ezeknek a kényelmi funkcióknak felelős módon túl kell mutatniuk a Google Fotók alkalmazás és az internetes élmények keretein.

Arcalapú csoportosítás

Az arcalapú csoportosítás automatikusan csoportosítja és rendezi a hasonló arcokat, így megkönnyíti Önnek a fotók keresését és kezelését. Az arccsoportokat és a címkéket csak Ön láthatja. Eldöntheti, hogy bekapcsolja-e az arcalapú csoportosítás funkciót, viszont ha kikapcsolja, a rendszer törli fiókjából az arccsoportokat. Általános célú arcfelismerési technológiát nem hozunk kereskedelmi forgalomba.

Partnerprogram

A Google Photos API-t használó partnerekkel és fejlesztőkkel szorosan együttműködve gondoskodunk arról, hogy az általuk készített hasznos integrált megoldások javítsák a Google Fotókkal kapcsolatos felhasználói élményeket. A velünk együttműködő partnereknek meg kell felelniük irányelveinknek, és csak az Ön engedélyével férhetnek hozzá az adataihoz.

Az Ön kezébe adjuk az irányítást
Az adatok még praktikusabbá és relevánsabbá teszik a Google Fotók szolgáltatást, de szeretnénk az Ön kezébe adni élményeinek kezelését. Olyan könnyen kezelhető eszközöket építettünk be termékeinkbe, melyek segítségével az Ön kezébe kerül az irányítás, és kiválaszthatja az Önnek megfelelő beállításokat.

Szelektív biztonsági mentés

Dönthet úgy, hogy az összes fotójáról és videójáról készít biztonsági másolatot a Google Fotók szolgáltatásban, illetve lehetősége van arra is, hogy csak a Google-fiókjában tárolni kívánt fotókról készítsen biztonsági másolatot.

Emlékek

Élje át a kifejezetten Önnek összeállított legjobb pillanatokat. Dönthet úgy, hogy nem kívánja megtekinteni a bizonyos személyekkel kapcsolatos vagy adott időszakhoz tartozó emlékeket, de ezt a funkciót teljesen ki is kapcsolhatja.

Térképnézet

Csak az Ön számára látható, interaktív térképen hely szerint is megtekintheti fotóit. Az ebben a térképnézetben szereplő adatok a Google-fiókjában tárolt helyadatokon alapulnak. A térkép kitöltéséhez használt helyadatokat a következő webhelyen szerkesztheti és távolíthatja el: photos.google.com. Ha nem szeretné, hogy jövőbeli fényképei szerepeljenek ebben a térképnézetben, akkor kikapcsolhatja a helyelőzményeket és a helyadatokat a kameraalkalmazásban.

Google Segéd

Kérje meg Segédjét, hogy segítsen megkeresni, megtekinteni vagy megosztani a kívánt fotókat. A Segéd beállításai között megadhatja, hogy mit szeretne megjeleníteni és megosztani a Segéd-eszközeiről (például a Google Nest Hub eszközről vagy androidos telefonjáról). A Home alkalmazás adott eszközhöz tartozó beállításai között válogathatja ki és kezelheti az okoskijelzőkön vagy a más eszközökön átküldéssel megjelenített fotókat.

Biztonságos megosztás
Akár egyetlen fotóról van szó, akár teljes albumról, Ön szabályozza, hogy kivel osztja meg emlékeit. Az egyszerű és biztonságos vezérlők segítségével megoszthatja a tartalmait az Ön által kiválasztott személyekkel, de megosztható link használatával szélesebb körben is közzéteheti őket.

Album megosztása

Amikor albumokat oszt meg, az alapértelmezett beállítás szerint a megadott személyekkel osztja meg őket a Google-fiókjukon keresztül. Így hatékonyabban szabályozhatja, hogy kiket vesz fel az albumba. Viszont továbbra is lehetősége van a linken keresztüli megosztásra, így könnyedén oszthat meg fotókat a Google Fotók szolgáltatást nem használó, illetve Google-fiókkal nem rendelkező személyekkel. Az albumok megosztására vonatkozó beállításokat bármikor módosíthatja, és azt is szabályozhatja, hogy kik férhetnek hozzá az egyes albumokhoz.

Közvetlen megosztás

Amikor fotókat és videókat oszt meg, akkor az alkalmazásban hozzáadhatja őket a kívánt, folyamatban lévő privát beszélgetéshez.

Tevékenységek megosztása

A Google Fotók szolgáltatáson keresztül megosztott összes tartalmát egyetlen helyen tároljuk, így az ismerőseivel és családjával megosztott valamennyi pillanatot megtalálhatja.

Védje fotóit a Google Fotók szolgáltatásban biztosított díjmentes tárhely segítségével
Fedezze fel a
Google Fotókat.
További információ arról, hogyan lesz a biztonság
minden általunk készített termék alapja.