Ένας ασφαλής χώρος
για τις αναμνήσεις της ζωής σας.

Οι Φωτογραφίες Google είναι ο χώρος στον οποίο μπορείτε να οργανώνετε αυτόματα και να μοιράζεστε εύκολα όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Επενδύουμε σε εξελιγμένες υποδομές ασφαλείας και εύχρηστα στοιχεία ελέγχου απορρήτου, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε με ασφάλεια τις αναμνήσεις σας.

Όλοι οι τρόποι με τους οποίους οι Φωτογραφίες Google σας βοηθούν να διατηρείτε τις αναμνήσεις σας ασφαλείς.
Διατηρούμε τις αναμνήσεις σας ασφαλείς
Λειτουργούμε με μια από τις πιο προηγμένες υποδομές ασφαλείας, χρησιμοποιώντας από ειδικά σχεδιασμένα κέντρα δεδομένων μέχρι διηπειρωτικά καλώδια οπτικών ινών που παρακολουθούνται συνεχώς, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε τις αναμνήσεις σας ασφαλείς.

Ασφαλής αποθήκευση

Οι υπηρεσίες Google προστατεύονται συνεχώς από την πιο προηγμένη υποδομή ασφαλείας στον κόσμο. Αυτή η ενσωματωμένη ασφάλεια ανιχνεύει και αποτρέπει τις απειλές στο διαδίκτυο, ώστε να είστε απολύτως σίγουροι ότι τα προσωπικά στοιχεία σας είναι ασφαλή.

Κρυπτογράφηση

Η κρυπτογράφηση προστατεύει το απόρρητο και διατηρεί τα δεδομένα ασφαλή κατά τη μεταφορά τους. Όταν αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας, τα δεδομένα που δημιουργείτε μεταφέρονται ανάμεσα στη συσκευή σας, τις υπηρεσίες Google και τα κέντρα δεδομένων μας. Προστατεύουμε αυτά τα δεδομένα με πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων τεχνολογιών κρυπτογράφησης, όπως το πρωτόκολλο HTTPS και η κρυπτογράφηση σε κατάσταση αδράνειας.

Υπεύθυνος χειρισμός δεδομένων
Οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις φωτογραφίες τους μέσω διαφόρων εφαρμογών και συσκευών. Καθώς εργαζόμαστε για να σας διευκολύνουμε να κάνετε περισσότερα με τις φωτογραφίες που τραβάτε, αυτές οι διευκολύνσεις πρέπει να καλύπτουν την εφαρμογή Φωτογραφίες Google και τη διαδικτυακή εμπειρία σας με υπεύθυνο τρόπο.

Ομαδοποίηση προσώπων

Η λειτουργία ομαδοποίησης προσώπων ομαδοποιεί αυτόματα παρόμοια πρόσωπα και τα ταξινομεί για να σας διευκολύνει στην αναζήτηση και τη διαχείριση των φωτογραφιών σας. Οι ομάδες και οι ετικέτες των προσώπων εμφανίζονται μόνο σε εσάς. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ομαδοποίηση προσώπων. Εάν την απενεργοποιήσετε, οι ομάδες προσώπων θα διαγραφούν από τον λογαριασμό σας. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη για γενικούς σκοπούς. Μάθετε περισσότερα.

Πρόγραμμα συνεργατών

Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες και τους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το API Φωτογραφιών Google, ώστε να διασφαλίσουμε ότι δημιουργούν ουσιαστικές ενσωματώσεις που βελτιώνουν την εμπειρία σας με τις Φωτογραφίες Google. Οι συνεργάτες μας πρέπει να συμμορφώνονται με τις πολιτικές μας και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε δεδομένα χωρίς την άδειά σας.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο ή τα προσωπικά στοιχεία σας δεν πωλούνται σε κανέναν από τις Φωτογραφίες Google και δεν χρησιμοποιούμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας για διαφημιστικούς σκοπούς.

Σας δίνουμε τον έλεγχο
Τα δεδομένα κάνουν τις Φωτογραφίες Google μια πιο χρήσιμη και ουσιαστική εφαρμογή, όμως θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αναλάβετε οι ίδιοι τον έλεγχο της εμπειρίας σας. Έχουμε ενσωματώσει εύχρηστα εργαλεία που σας δίνουν τον έλεγχο και σας επιτρέπουν να επιλέγετε τις ρυθμίσεις που είναι κατάλληλες για εσάς.

Επιλεκτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Μπορείτε να επιλέξετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τις φωτογραφίες και τα βίντεο στις Φωτογραφίες Google ή μόνο για τις φωτογραφίες που θέλετε να αποθηκεύονται στον Λογαριασμό σας Google.

Αναμνήσεις

Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές καθώς προβάλλονται αποκλειστικά για σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην εμφανίζονται Αναμνήσεις με συγκεκριμένα άτομα ή για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς αυτήν τη λειτουργία.

Προβολή χάρτη

Οι φωτογραφίες σας προβάλλονται βάσει τοποθεσίας σε έναν διαδραστικό χάρτη τον οποίο μπορείτε να δείτε μόνο εσείς. Αυτή η προβολή χάρτη συμπληρώνεται με τη χρήση δεδομένων τοποθεσίας που είναι αποθηκευμένα στον Λογαριασμό σας Google. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να καταργήσετε τις πληροφορίες τοποθεσίας που χρησιμοποιούνται για τη συμπλήρωση του χάρτη στον ιστότοπο photos.google.com. Εάν δεν θέλετε να βλέπετε τις μελλοντικές φωτογραφίες σας οργανωμένες σε αυτήν την προβολή χάρτη, απενεργοποιήστε το Ιστορικό τοποθεσίας και τα δεδομένα τοποθεσίας στην εφαρμογή της κάμερας.

Βοηθός Google

Ζητήστε από τον Βοηθό Google να σας βοηθήσει να βρείτε, να δείτε ή να μοιραστείτε φωτογραφίες. Στις ρυθμίσεις του Βοηθού, μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να είναι διαθέσιμο για προβολή και κοινή χρήση μέσω των συσκευών του Βοηθού, όπως το Google Nest Hub ή οποιοδήποτε τηλέφωνο Android. Για την επιμέλεια και τον έλεγχο των φωτογραφιών που εμφανίζονται σε συγκεκριμένες Έξυπνες οθόνες ή συνδεδεμένες για μετάδοση συσκευές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις της αντίστοιχης συσκευής στην εφαρμογή Home.

Ασφαλής κοινή χρήση
Είτε πρόκειται για μια μεμονωμένη φωτογραφία είτε για ένα ολόκληρο λεύκωμα, εσείς ελέγχετε με ποιον θα μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας. Εύχρηστα και ασφαλή στοιχεία ελέγχου σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας με συγκεκριμένα άτομα ή να χρησιμοποιείτε συνδέσμους με δυνατότητα κοινής χρήσης για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με ένα ευρύτερο κοινό.

Κοινή χρήση λευκωμάτων

Όταν μοιράζεστε ένα λεύκωμα, η κοινή χρήση του λευκώματος μπορεί να γίνει από προεπιλογή με ένα ή περισσότερα συγκεκριμένα άτομα μέσω των Λογαριασμών τους Google. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα ποιος προστίθεται στο λεύκωμα. Εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε ένα λεύκωμα μέσω ενός συνδέσμου, μια επιλογή που διευκολύνει την κοινή χρήση φωτογραφιών με άτομα που δεν χρησιμοποιούν τις Φωτογραφίες Google ή δεν έχουν Λογαριασμό Google. Μπορείτε να ενημερώνετε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης των λευκωμάτων σας ανά πάσα στιγμή και να ελέγχετε ποιος έχει πρόσβαση σε κάθε λεύκωμα.

Απευθείας κοινή χρήση

Όταν μοιράζεστε μεμονωμένες φωτογραφίες και βίντεο, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε αυτά τα στοιχεία σε μια εξελισσόμενη ιδιωτική συνομιλία στην εφαρμογή.

Δραστηριότητα κοινής χρήσης

Όλα όσα μοιράζεστε μέσω των Φωτογραφιών Google συγκεντρώνονται σε έναν χώρο, ώστε να μπορείτε να βρείτε όλες τις στιγμές που έχετε μοιραστεί με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Προστατέψτε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στις Φωτογραφίες Google.
Εξερευνήστε
τις Φωτογραφίες Google.
Μάθετε πώς η ασφάλεια ενσωματώνεται
σε κάθε προϊόν που δημιουργούμε.